"Sikeres Nők, júniusi szám: Szipl Mara textiltervező, részlet"


 BIOMEDVE
-Az általad készített játékokban a természet szeretete tükröződik vissza. 
Leginkább természetes, natúr anyagokkal dolgozom, aminek a színvilágát a növényi festékekkel hozom létre. Ezáltal színeim a természet színeiből állnak, nem tartalmaznak vegyi festéket. Az a szerteágazó tevékenység, amivel a növényi festékek ismerete és felhasználása, a festéssel való idő együtt jár, az tanít. Tanít arra, hogy természetesebb, egyszerűbb, kiegyensúlyozottabb, lassabb életet éljünk. Mindig rácsodálkozom, hogy mennyi mindent ad a természet, csak tudni kell használni.
Számomra fontos, hogy olyat alkossak, amely egy időben fogja fel a múltat és a jövendőt. Az elődök tapasztalatait, értékeit felhasználva újat teremteni, ami a mai körülményekhez igazodik. 
 
- Az egyedi karakterű játékaid közül talán a BIOMEDVE az egyik legnépszerűbb. Miért ajánlod ezt a terméket?
- A BIOMEDVE: természetes textilek-egészséges emberek - így jellemezném a legrövidebben.
A biomedve, olyan egyedi karakterű játékok gyűjtőneve, amelyek növényi festékkel festett természetes alapanyagból készülnek. Egészségesek és gyógyítanak a meggymag, a tönkölypelyva, a levendula segítségével, amit vidéken a családom termeszt.

-Tudom, hogy a gyógynövények fontos szerepet töltenek be az életedben. Milyen játékokat tervezel elsősorban?
- Olyan játékokat tervezek, amik mindenki számára elérhetőek. Egyszerű módon segítenek a tönkölypelyva segítségével, amit a családunk termeszt. A családi manufaktúra létrehozása régi álmom, kerestem és végül megtaláltam a közös ösvényt. A vidéki élet természetessége, lehetőségei jelentik az életet, ami táplálni és gyógyítani tud. A föld lehetőséget ad arra, hogy teremtsünk, hasznosítsunk, alkossunk. A tönkölypelyva a búza magjának a héja, ami körülveszi és megóvja azt a betegségektől. Ugyanígy véd bennünket is. A magot ezzel a héjjal együtt kell elvetni, aztán csak hagyni, hogy a föld, a napfény és a víz felnevelje a növényt, ami a következő években újra és újra éltet bennünket.


-Napjainkban egyre jobban felértékelődnek azok a gyógynövények, amelyek rohanó világunkba egy kis megnyugvást hoznak. Ezen értékes növények közé tartozik még a levendula is, amit nemcsak apró, színes virága miatt kedvelünk, hanem pihentető, kellemes illata miatt is. 

A 100% természetes alapanyagú, hőmegtartó képességéről is ismert tönkölypelyvával töltött és levendula virágával illatosított melegíthető játékaim, akár egy órán keresztül árasztják magukból a kellemesen megnyugtató meleget. A melegítés után kipárolgó illat segít a relaxációban, a feszültség csökkentésében és a pihentetőbb alvásban.




"Aki szeretne egy egyedi karakteres játékkal meglepni gyermekét, unokáját vagy éppen saját magát, az keressen bátran Marát!
További sok sikert és elismerést kívánunk a munkádhoz!
Kiss Zsuzsanna"

Köszönettel: Mara




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések