vásár

A legközelebbi vásár, ahol találkozhatunk: Csokoládé Karnevál 

2015. február 7. - 8.  

Különböző műhelyek és gyártók csokoládé termékeit kóstolhatjuk meg, napközben csokoládé játékok is várják a gyerekeket. A gasztronómiai program mellett a szellemi felfrissülés és kikapcsolódás sem marad el, hiszen a fesztiválra olyan alkotóközösségeket hívunk meg, akik interaktív, közös alkotáson és játékon keresztül teszik lehetővé az értékteremtést, a „tanulás” lehetőségét.


A téli fesztivál a Zsolnay Kulturális Negyedben hiánypótló kulturális eseménysor, hiszen a turisztikai holtszezonban kínál izgalmas, kalandokkal teli programot az egész család számára. Adottságként használjuk a Zsolnay Kulturális Negyed ipari műemlék együttesét és azt a nemzetközi szinten is ismert márkanevet és tradíciót, amit a Zsolnay név jelent.
A hagyományos koncertek és előadások mellet improvizációs és beavatószínházi programokon, instrumentális és vokális zenei foglalkozásokon, interaktív mese- és tánc előadásokon  vehetnek részt a vállalkozó kedvűek. Újdonság a korábbi évekhez képest, hogy 2015-ben a csokoládé kiállítás és vásár, valamint a kulturális programok is ingyenesen látogathatók!