BIOBEAR


A Biobear, olyan egyedi karakterű játékok gyűjtőneve, amelyek növényekkel festett természetes alapanyagból készülnek, és természetes töltetet tartalmaznak. A színvilágot a növények színei adják, ezáltal színeim a természet színeiből állnak. Egészségesek és gyógyítanak a meggymag, a tönkölypelyva, a levendula segítségével, amit vidéken élve a családom termeszt. A 100% természetes alapanyagú, hőmegtartó képességéről is ismert tönkölypelyvával töltött és levendula virágával illatosított melegíthető játékaim, akár egy órán keresztül árasztják magukból a kellemesen megnyugtató meleget. A melegítés után kipárolgó illat segít a relaxációban, a feszültség csökkentésében és a pihentetőbb alvásban.


Javaslatom a melegítéshez: babáknak 50 C fokra előmelegített hagyományos sütőben a középső rácsra helyezve 10-15 perces melegítés után akár egy órán át kellemes meleget áraszt. Teszteltem 50-100 C fok között, nagyon jól működik! Nagyobb gyerekeknél lehet magasabb hőfokot is használni.

Javaslatom a tisztításhoz:
A felületi szennyeződéseket kézzel mosva, nedves szivaccsal lehet eltávolítani
Emelett  a melegítés és a hűtés sterilizálja a játékot. A sütőben a középső rácsra helyezve, (a játék alá alufóliát teszek), a fagyasztóba pedig egy zacskóban belerakva javaslom hűteni.
Termékek   

 "Múltidéző hangulat jellemzi, egy csipetnyi bájjal megfűszerezve."Biokendő 

Az első játékom amit a csöppségeknek készítek, a babakendő. A fejében gyapjú töltet van, a többit frottír és pelenka anyagból készítem, aminek a csücskein bütyköket kötök, amit rágni tud majd, amikor jönnek a fogacskák. Nagyon jól meg udja fogni, ami biztonságot ad neki:)

Mosható
Többféle karaktert készítek, van kutyus, maci, cica és nyuszi
ár: 3.500.-FtZizi

Belső töltetnek levendulával kevert tönkölypelyvát használok, ami több szempontból is nagyon hasznos: fejleszti a finommotorikus képességüket, emellett nyugtató érzés is morzsolgatni őket. A levendula kis mennyiségben van benne, ami nyugtat és segít a mélyebb alvásban. Csak meg kel morzsolni őket, hogy felszabaduljanak az illat anyagok. Ezt kis korban az ágyába téve nagyon jól lehet használni, amivel segíteni tudsz a picidnek. Emellett olyanok mint egy zsák, amiben a tönkölypelyva fel tud melegedni, ezáltal segít a pocakfájásban, fülfájásban, a görcsös fájdalmak megszüntetésében. Le is lehet hűteni, ha épp a zúzódásra, fogfájásra a hideg használ.

Mini zizi

Marokba való kedvesség: morzsolgatása nyugtató, közben pedig áramlik a levendula illat...
többféle színben többféle karakter: nyuszi, kutyus, maci, nyuszi, manó
töltet: Levendula és tönkölypelyva
méret: 10 cm
ár:1.500.-Ft
Kicsi zizi

Kis korban az ágyába téve nagyon jól lehet használni, amivel tudnak játszani és emelett segíteni is tudsz a picidnek. Töltetük a tönkölypelyva, ami a tönkölybúzának a héja. Ebbe keverem el a levendulát vagy egyéb gyógynövényeket. Miközben morzsolgatjuk őket az illatanyagok is felszabadulnak. Emellett olyanok mint egy zsák, amiben a tönkölypelyva fel tud melegedni, ezáltal segít a pocakfájásban, fülfájásban, a görcsös fájdalmak megszüntetésében. Le is lehet hűteni, ha épp a zúzódásra, fogfájásra a hideg használMinden érzékszervre hatnak, még a hallásunkra is, mivel a pelyva mozgatásakor zizegő természetes hangot lehet hallani.

többféle karakter többféle színben: nyuszi, kutyus, maci, nyuszi, manó
töltet: levendula és tönkölypelyva,
méret: 15 cm
ár: 3.000.-Ft


Meggymagos gyógyítók a magocskák morzsolgatása nyugtatóan hat ránk, felmelegítve pedig segít a görcsös fájdalmak megszüntetésében. A magok természetes mozgása és súlya által igazi élőlénnyé válik. A felmelegített magocskákhoz hozzábújva vigasztaló, nyugtató baráttá, védelmezővé válik. 

Levendulás tönkölypelyvával töltött, a kezében és a lábában meggymagok vannak. Ennek a szerepe, hogy súlyt adjon, így olyan mintha tényleg megfogna, átölelne ő is. Másrészt többféle dolgot tud kitapintani a játékban, aminek fejlesztő hatása van. 


Három karaktert készítek, több színben: nyuszi, elefánt, maci
kisebb(22 cm) és egy nagyobb méretben(30 cm) készülnek.
Kisebb ára: 5.000.-Ft
nagyobb ára: 6.500.-FtBorbolya Bodorka: tönkölypelyvával és levendulával töltött. Kézzel szövött bodorvászonból készült ruhával, növényekkel festett színekben. 
kb. 45 cm magas
Ár: 13.500.-Ft