BIOBEAR


A biobear, olyan egyedi karakterű játékok gyűjtőneve, amelyek növényi festékkel festett temészetes alapanyagból készülnek. A színvilágát növényi festékekkel hozom létre, ezáltal színeim a természet színeiből állnak. Egyszerű módon segítenek a meggymag, a  tönkölypelyva, levendula segítségével. 
 A természetes alapanyagú, hőmegtartó képességéről is ismert tönkölypelyvával töltött és levendula virágával illatosított melegíthető játékaim, akár egy órán keresztül árasztják magukból a kellemesen megnyugtató meleget. A melegítés után kipárolgó illat segít a relaxációban, a feszültség csökkentésében és a pihentetőbb alvásban. 


Javaslatom a melegítéshez: 50 C fokra előmelegített
hagyományos sütőben a középső rácsra helyezve 15 perces melegítés után akár egy órán át kellemes meleget áraszt. 


Javaslatom a tisztításhoz:
A felületi szennyeződéseket kézzel mosva, nedves szivaccsal lehet eltávolítani

   
 "Múltidéző hangulat jellemzi, egy csipetnyi bájjal megfűszerezve."

The BIOBEAR is a collective name for unique character toys that are made of organic fabric painted with organic paint.The color scheme is dominated by the colors of the organic dyes, thus my colors are the colors of nature. They are healthy, and heal with the application of cherry pit, spelt chaff and lavender, all are grown by family in the country. My goal is to develop ourselves into a manufacture with the help of my family members, and many healing toys to be made in our workshop. 

BIOBEAR are collection of natural stuffed animals which can be heated by oven. Heated for 15 minutes in the oven to 50 degrees celsius! You can heal ear pain and abdominal cramps…
BIOBEAR are even useable for cooling during hot summer days. Just put them in a bag and put them in the freezer.

It’s the double function of the product that makes it so innovative and appealing: a cuddly toys, a comfortable personal heater by night. The new generation of teddy bears for cuddling, giving natural warmth or as a sleeping aid!

My suggestion for cleaning:

The surface stains by hand washing with a damp sponge to remove.

Biokendők: Az első játékom amit a csöppségeknek készítek, a babakendő. A fejében van gyapjú töltet, a többit frottír és pelenka anyagból készítem, aminek a csücskein bütyköket kötök, amit rágni tud majd, amikor jönnek a fogacskák. Nagyon jól meg udja fogni, ami biztonságot ad neki:) Többféle karaktert készítek, van kutyus, maci, cica és nyusziZizi: Belső töltetnek levendulával kevert tönkölypelyvát használok, ami több szempontból is nagyon hasznos: fejleszti a finommotorikus képességüket, emellett nyugtató érzés is morzsolgatni őket. A levendula kis mennyiségben van benne, ami nyugtat és segít a mélyebb alvásban. Csak meg kel morzsolni őket, hogy felszabaduljanak az illat anyagok. Ezt kis korban az ágyába téve nagyon jól lehet használni, amivel segíteni tudsz a picidnek. Emellett olyanok mint egy zsák, amiben a tönkölypelyva fel tud melegedni, ezáltal segít a pocakfájásban. Le is lehet hűteni, ha épp a zúzódásra, fogfájásra a hideg használ.
mini zizi: kb 8-10 cm, olyan marokba való kedvesség
többféle színben többféle karakter: nyuszi, kutyus, maci, nyuszi, manó
töltet: Levendula és tönkölypelyva


kicsi zizi: kb 15 cm
többféle karakter többféle színben: nyuszi, kutyus, maci, nyuszi, manó
töltet: levendula és tönkölypelyvanagy zizi: hosszú fülü nyuszi, kb 25 cm
töltet: levendula, tönkölypelyva, gyapjú
Meggymagos gyógyítók a magocskák morzsolgatása nyugtatóan hat ránk, felmelegítve pedig segít a görcsös fájdalmak megszüntetésében. A magok természetes mozgása és súlya által igazi élőlénnyé válik. A felmelegített magocskákhoz hozzábújva vigasztaló, nyugtató baráttá, védelmezővé válik. 

Levendulás tönkölypelyvával töltött, a kezében és a lábában meggymagok vannak. Ennek a szerepe, hogy súlyt adjon, így olyan mintha tényleg megfogna, átölelne ő is. Másrészt többféle dolgot tud kitapintani a játékban, aminek fejlesztő hatása van. 

Három karaktert készítek, több színben: nyuszi, elefánt, maci
kisebb és egy nagyobb méretben készülnekBodorka: tönkölypelyvával és levendulával töltött, kézzel szövött bodorvászonból készült ruhával, növényi festékkel festett színekben. kb. 45 cm magas